Officiell klan för SvenskaDiablo.se

Den senaste tidens utveckling i Diablo 3 har skapat utrymme för ett mer utbrett samarbete mellan spelare. Därför tar vi nu tillfället i akt och skapar en klan som har sin bas här på SvenskaDiablo.se. Klan-medlemmar kommer att premieras med exklusiva förmåner, både här men också utanför sajten.

Klanen består uteslutande av medlemmar från Svenska Diablos forum. Kompisar blir inte inbjuda bara för sakens skull. Ett par av tjänsterna nedan är tillgängliga för alla, men själva klanverksamheten är avgränsad för klan-medlemmar.

sweSveriges största spelarbas: En av resurserna som vi kan erbjuda och som alla på sidan kan nyttja fritt, är först och främst en stor spelarbas. Svenska Diablo har Sveriges största Diablo-forum där spelare dagligen möts för att diskutera och reflektera kring sitt favoritspel. Vi är övertygade att Diablo 3 avnjutes bäst i sällskap av likasinnade.

sweGratis röstkommunikation: Vår Mumble-server är online dygnet runt, och du kan alltid ansluta för att delta i våra aktiviteter eller bara prata med andra Diablofans. Servern har kapacitet för 30 personer och har plats för såväl forum som klan-medlemmar. Ladda ner klienten och anslut till svenskadiablo.mumble.com på port 7166.

sweEn exklusiv forum-sektion reserverad för klan-medlemmar: En möjlighet för våra klan-medlemmar att schemalägga och organisera diverse aktiviteter. Medlemmarna i klanen spelar Diablo 3 på en förhållandevis hög nivå och eftersträvar en viss effektivitet.

sweFarming: Oavsett om det gäller Paragon Level, gear eller för skojs skull, är farming kanske den största delen i Diablo 3. Klanen erbjuder en gemenskap där vi farmar tillsammans på en Monster Power som är tillfredsställande för hela gruppen.

sweÜberbossar: Farma nycklar och döda bossar på hög Monster Power görs bäst i grupp. Ännu effektivare, och roligare, blir det om man är ett sammansvetsat gäng som spelar tillsammans. Klanen ger möjlighet till att, via klanforumet, hitta grupper och bestämma tidpunkter för dessa typer av aktiviteter.

swePvP: Denna aspekt är ännu inte implementerad i spelet, men kommer onekligen att släppas inom en överskådlig framtid. En fullt fungerande klan med grymma medlemmar kommer att gynna oss alla när det blir dags att sätta avstamp på den svenska PvP-scenen.

Förutom de ovan nämnda aktiviteterna är det fullt rimligt att flera, hittills okända spelsätt och tidsfördriv, tillkommer i framtiden. Diablo 3 kommer att vara aktuellt i många år framöver och Blizzard är inte kända för att överge sina spel.

För information kring antagningskrav och regler hänvisar vi till klansidan.