SvenskaDiablo.se - Officiell Diablo Fansite sedan 1998

Svenska Diablos officiella klan

Den senaste tidens utveckling kring Diablo har skapat utrymme för ett mer utbrett samarbete mellan spelare. Klan-medlemmar kommer att premieras med exklusiva förmåner, både här men också utanför sajten.

Klanen består uteslutande av medlemmar från Svenska Diablos forum.

Sveriges största spelarbas

En av resurserna som vi kan erbjuda och som alla på sidan kan nyttja fritt, är först och främst en stor spelarbas. Svenska Diablo har Sveriges största Diablo-forum där spelare dagligen möts för att diskutera och reflektera kring sitt favoritspel. Vi är övertygade att Diablo (oavsett om det handlar om Diablo 1, Diablo 2, Diablo 3, Diablo: Immortal eller Diablo 4) avnjutes bäst i sällskap av likasinnade.

Röstkommunikation

Vår Discord-server är online dygnet runt och du kan alltid ansluta för att delta i våra aktiviteter eller bara prata med andra monsterslaktare. 

En exklusiv forum-sektion reserverad för klan-medlemmar

En möjlighet för våra klan-medlemmar att schemalägga och organisera diverse aktiviteter. Medlemmarna i klanen spelar Diablo på en förhållandevis hög nivå.

Farming

Vare sig det gäller Paragon Level, gear eller för skojs skull, så är farming kanske den största delen av Diablo. Klanen erbjuder en gemenskap där vi farmar tillsammans på en nivå som är tillfredsställande för hela gruppen.

Überbossar

Farma nycklar och döda bossar på hög Monster Power görs bäst i grupp. Ännu effektivare, och roligare, blir det om man är ett sammansvetsat gäng som spelar tillsammans. Klanen ger möjlighet till att, via klanforumet, hitta grupper och bestämma tidpunkter för dessa typer av aktiviteter.

PvP

Denna aspekt är ännu inte implementerad i spelet, men kommer förhoppnings att introduceras i samband med Diablo 4. En fungerande klanstruktur med grymma medlemmar kommer att gynna oss alla när det blir dags att sätta avstamp på den svenska PvP-scenen.

Förutom de ovan nämnda aktiviteterna är det fullt rimligt att flera, hittills okända spelsätt, tillkommer i framtiden. Diablo kommer att vara aktuellt i många år framöver och Blizzard är inte kända för att överge sina spel.

Krav och Regler

En regel som genomsyrar alla regler är att ”ju bättre folk, desto färre regler”.

Ålder: Generellt 18+, men ingen kommer att nekas enbart på grund av sin ålder.

Medlem: En typiskt klan-medlem har varit registrerad och aktiv på forumet under en längre tid, samt hunnit spela tillsammans med övriga medlemmar, och på så sätt visat sig lämplig.

Inställning: Att ha god ton, även i skarpa lägen som det ofta kan bli i ett spel, är av tung vikt. Har man ingen social kompetens och enbart bryr sig om vad som är bäst för en själv, då är man inte det som krävs för att bli en del av gemenskapen.
Att respektera dem man spelar med, oavsett om man ingår i en klan eller inte, är grundläggande för alla spel och lagsporter.

Ingame: Vi spelar Diablo på en förhållandevis dedikerad nivå. Alla är på olika nivåer med sina karaktärer, men att ha en välfungerande dator, stabil Internet-uppkoppling, headset och mikrofon, är en förutsättning för att kunna ta del av och utnyttja gemenskapen till fullo.

Ansökan

Ansökan till klanen lämnas här.