Svenska Diablos klan för svenska fans av Diablo

SvenskaDiablo.se är en svensk Diablo-community och fansite som grundades redan 1998. Här finner du engagerade svenska spelare som delar din passion för Diablo. SvenskaDiablos klan består av medlemmar från vårt före detta forum och befintliga Discord-server.

Sveriges största Discord för svenska spelare

Svenska Diablo har sedan 14 år tillbaka huserat Sveriges största Diablo-forum där spelare dagligen mötts för att diskutera och reflektera kring sina favoritspel. Vi är övertygade att Diablo (oavsett om det handlar om Diablo, Diablo II, Diablo III, Diablo: Immortal eller Diablo IV) avnjutes bäst i sällskap av likasinnade.

Besök vår Discord

Vår Discord-server är online dygnet runt och du kan alltid ansluta för att delta i våra aktiviteter eller bara chatta och prata med svenska Diablo-fans.

Hitta likasinnade att spela med

Oavsett om det handlar om att öka sin Paragon Level, hitta bättre utrustning eller bara ha kul, så är att farma kanske den största delen av ett spel som Diablo. I vår klan erbjuder vi en gemenskap där vi kan forma grupper och farma tillsammans.

PvP

Denna del av spelet är ännu inte tillgänglig, men förmodas komma någon gång efter lanseringen av Diablo IV. En välorganiserad klan med trevliga medlemmar kommer att gynna oss alla när det blir dags att göra avtryck på den svenska PvP-scenen

Utöver de aktiviteter som redan nämnts är det också mycket möjligt att det kommer nya, ännu okända spellägen med fokus på PvP i framtiden.

Krav och regler för att bli medlem i klanen

En grundläggande princip som genomsyrar våra regler är att ”ju bättre personer, desto färre regler”.

Hur gammal måste man vara för att kunna ansöka? 

Generellt sett är åldersgränsen 18+, men ingen kommer att nekas enbart på grund av sin ålder.

Vem kan bli medlem? 

En typisk medlem i klanen är bekant med SvenskaDiablo.se och har varit aktiv på Discord-servern under en längre tid. De har också haft möjlighet att spela tillsammans med andra fullvärdiga medlemmar och därigenom visat att de passar in.

Hur ska man vara som person för att ansöka?

Att ha en vänlig och respektfull ton, även när det blir intensivt i spelet, är mycket viktigt. Om man saknar social kompetens och bara bryr sig om vad som är bäst för en själv, är man inte rätt person för vår gemenskap. Att respektera sina medspelare, oavsett om man tillhör en klan eller inte, är en grundläggande princip inom alla spel och lagsporter.

Vad behöver du ha för att kunna delta?

SvenskaDiablos klan kommer initialt att vara inriktad på avslappnat spelande (casual) med fokus på det sociala. För att kunna delta behöver du självklart ha en fungerande dator, stabil internetuppkoppling samt möjligen ett headset och en mikrofon för att kunna delta fullt ut och ta del av gemenskapen.

Såhär ansöker du till klanen

Ansökan till klanen lämnas i vår Discord-server.