SvenskaDiablo.se - Officiell Diablo Fansite sedan 1998

Svenska Diablos officiella klan

Diablo 4 släpps 6 juni 2023 och vi börjar redan nu förbereda våra ranker för att ta Sanctuary med storm. SvenskaDiablos klan består uteslutande av medlemmar från Svenska Diablos före detta forum och befintliga Discord-server.

Sveriges största spelarbas

En av resurserna som vi kan erbjuda är först och främst en stor svensk spelarbas. Svenska Diablo har sedan 13 år tillbaka huserat Sveriges största Diablo-forum där spelare dagligen mötts för att diskutera och reflektera kring sina favoritspel. Vi är övertygade att Diablo (oavsett om det handlar om Diablo 1, Diablo 2, Diablo 3, Diablo: Immortal eller Diablo 4) avnjutes bäst i sällskap av likasinnade.

Röstkommunikation

Vår Discord-server är online dygnet runt och du kan alltid ansluta för att delta i våra aktiviteter eller bara prata med andra monsterslaktare. 

Farming

Vare sig det gäller Paragon Level, gear eller för skojs skull, så är farming kanske den största delen av ett spel som Diablo. Klanen erbjuder en gemenskap där vi kan farma tillsammans på en nivå som är tillfredsställande för hela gruppen.

PvP

Denna aspekt är ännu inte implementerad i spelet, men kommer förhoppnings att introduceras i samband med Diablo 4. En fungerande klanstruktur med grymma medlemmar kommer att gynna oss alla när det blir dags att sätta avstamp på den svenska PvP-scenen.

Förutom de ovan nämnda aktiviteterna är det fullt rimligt att flera, hittills okända spelsätt, tillkommer i framtiden. 

Krav och Regler

En regel som genomsyrar alla regler är att “ju bättre folk, desto färre regler”.

Ålder: Generellt 18+, men ingen kommer att nekas enbart på grund av sin ålder.

Medlem: En typiskt klan-medlem känner till SvenskaDiablo.se och har varit aktiv på Discord-server under en längre tid, samt hunnit spela tillsammans med övriga medlemmar, och på så sätt visat sig lämplig.

Inställning: Att ha god ton, även i skarpa lägen som det ofta kan bli i ett spel, är av tung vikt. Har man ingen social kompetens och enbart bryr sig om vad som är bäst för en själv, då är man inte det som krävs för att bli en del av gemenskapen. Att respektera dem man spelar med, oavsett om man ingår i en klan eller inte, är grundläggande för alla spel och lagsporter.

Ingame: Vi spelar Diablo på en förhållandevis dedikerad nivå. Alla är på olika nivåer med sina karaktärer, men att ha en välfungerande dator, stabil Internet-uppkoppling, headset och mikrofon, är en förutsättning för att kunna ta del av och utnyttja gemenskapen till fullo.

Ansökan

Ansökan till klanen lämnas i vår Discord-server.