Veckans fråga: Diablo 3 via nätet, tack!

fragaDet finns bara ett spel som skulle kunna få mig att vilja köa till en nattöppen spelbutik där jag i sällskap av ungdomar utklädda till orcher, magiker och krigare väntade på att få öppna århundradets julklapp. Jag pratar naturligtvis om Diablo3, den enda av Blizzards titlar som skulle kunna få mig att överväga detta scenario.

Faktiskt den första och enda speltiteln som kommer att utsätta mig för detta scenario. För redan idag kan jag föreställa mig hur jag armbågar mig fram mellan kidsen, roffar åt mig ett ex av spelet och skyndar mig hem i den kalla vinternatten för att snabbt logga in på battle.net innan trycket på servrarna blir för stort.

Hur tänker du införskaffa din kopia av Diablo3?

  • Jag kommer att beställa via nätet (26)
  • Releasedagen i en nattöppen butik, såklart! (19)
  • Jag vet inte, men någon gång efter releasen (9)

Antal röster: 54

Loading ... Loading ...

Majoriteten av er som röstade höll inte med mig utan tänker köpa sina ex av Diablo 3 via Internet. Ytterligare ett fåtal har en något mer avslappnad inställning till införskaffandet av spelet och tänker ta det som det kommer.

Nästa veckas spinner vidare på ämnet releasedagen. Den här gången undrar vi vad du har för strategi för ditt spelande när spelet släpps?