Tävlingen om 150 betor (våg 1) är igång!

225Efter många års väntan har det äntligen blivit dags att döva abstinensen efter Diablo 3. Det har blivit dags för en 28 dagar lång festival, där hela 225 av våra användare kommer bli lyckliga ägare till den pågående betan av Diablo 3.

Ni kommer att spendera otaliga timmar i en värld ni som länge suktat efter, förhoppningsvis i sällskap av nyfunna forum-vänner. Vem blir svenskadiablos bäste Barbarian? Vem blir forumets lataste Witch Doctor? Och vem kommer att skrika högst när glädjebeskedet trillar in i mailkorgen? Låt oss tillsammans ge oss ut på en 28 dagar resa där många lyckliga vinnare kommer att koras, varje dag.

Tävlingen startar ikväll, den 20 februari, och pågår i 28 dagar, fram till den 18 mars. Antal betor som tävlas ut i den första vågen, som äger rum mellan 20 februari och 4 mars, är 150 st. Vi önskar er alla lycka till!

”Most Valuable Poster” (6 betor per dag, under 14 dagar)

Delta i diskussionerna och skapa konstruktiva inlägg i SvenskaDiablos forum. Varje dag kommer de fem mest värdefulla användarna att belönas med beta.

Startdatum: 20 februari
Slutdatum: 4 mars
Totalt 84 nycklar

”En oväntad överraskning” – (2 betor per dag, under 14 dagar)

Varje dag kommer två slumpmässigt utvalda forum-användare, som skrivit på forumet under dagen, att belönas med en beta.

Startdatum: 20 februari
Slutdatum: 4 mars
Totalt 28 nycklar

”Facebook Quiz” – (1 beta per dag, under 14 dagar)

Den förste som svarar korrekt på en trivial fråga kommer att belönas med en beta. Den dagliga frågan kommer att publiceras vid en slumpmässig tidpunkt på vår Facebook-sida.

Startdatum: 20 februari
Slutdatum: 4 mars
Totalt 14 betor

”Bästa hemmagjorda dräkt” – (24 betor totalt)

Skapa en hemmagjord dräkt inspirerad av karaktärer eller föremål från Diablo-världen. Skicka in en bild där du är utklädd och håller upp en skylt som säger ”www.svenskadiablo.se”. Maila ditt bidrag till beta@svenskadiablo.se. De 24 bästa bidragen vinner tillträde till betan.

Startdatum: 20 februari
Slutdatum: 4 mars kl 17.00
Totalt 24 betor

Vinnarna kommer att kontaktas via e-post samt Facebook. Vi uppmanar er att hålla extra koll i skräpkorgen den närmaste framtiden så att ni inte går miste om en eventuell vinst. Vi hänvisar alla frågor och diskussion kring tävlingen till följande forum-tråd.