Tävlingen om 75 beta-nycklar är igång!

75Svenskadiablos tävlingar om nycklar till den pågående betan av Diablo 3 fortsätter. Under de två första veckorna korades 150 lyckliga vinnare. Nu har det äntligen blivit dags för den andra vågen där ytterligare 75 beta-nycklar står på spel.

Tävlingen startar ikväll, måndagen den 5:e mars och pågår fram till den söndagen den 18:e. Antal betor som tävlas ut är 75st. Vi önskar alla ett stort lycka till!

”Skattjakt i Stockholm” (5 betanycklar)

Följ ledtrådar för att hitta beta-invites dolda i Stockholms stadsmiljö. Mer information om tävlingen kommer att presenteras inom kort. Håll utkik.

”Serie-strip” (7 betanycklar, slutdatum 17 mars kl 18:00)

Skapa en serie-strip på svenska kring användarna i vår community eller något ur Diablos universum. Skicka ditt bidrag till comic@svenskadiablo.se med ditt forum-användarnamn som ämne i mailet. De sju bästa bidragen belönas med en beta.

”Most Valuable Poster” – (28 betanycklar, slutdatum 18 mars)

Delta i diskussionerna och skapa konstruktiva inlägg i SvenskaDiablos forum. Varje dag kommer de två mest värdefulla användarna att belönas med en beta.

”En oväntad överraskning” – (28 betanycklar, slutdatum 18 mars)

Varje dag kommer två slumpmässigt utvalda forum-användare, som skrivit på forumet under dagen, att belönas med en beta.

”Facebook Quiz” (7 betanycklar, startdatyn 5 mars, slutdatum 18 mars)

Den förste som svarar korrekt på en trivial fråga kommer att belönas med en beta. Den dagliga frågan kommer att publiceras vid en slumpmässig tidpunkt på vår Facebook-sida.