Svensk Discord för fans av Last Epoch

SvenskaDiablo.se är en svensk Diablo-community och fansite som grundades redan 1998. Under 25 års tid har vi jobbat på att bli den naturliga samlingsplatsen för att som rör främst Diablo. Men bara för att vi älskar Diablo betyder det inte att vi inte tycker om andra spel inom ARPG- och hack’n’slash-genren. Vi är övertygade att spel som Diablo, Path of Exile och inte minst Last Epoch avnjutes bäst i sällskap av likasinnade.

Last Epoch släpptes 21 februari 2024 och flertalet av medlemmarna från vår aktiva och ständigt växande Discord-community har förälskat sig i vad Last Epoch och dess värld Eterra har att erbjuda.

Sveriges mest aktiva Discord för Last Epoch

SvenskaDiablos community har sedan 14 år tillbaka varit den självklara samlingsplatsen för fans av RPG-genren. Hos oss möts spelare dagligen från Sverige för att diskutera och reflektera kring sina favoritspel.

Besök vår Discord

Vår Discord-server är online dygnet runt 365 dagar om året och du är välkommen att ansluta för att delta i våra aktiviteter eller bara chatta och prata med andra fans av Last Epoch från Sverige.

Hitta likasinnade att spela med

Oavsett om det handlar om att levla alts, monoliths, crafta items eller bara ha kul, så är att farma kanske den största delen av ett spel som Last Epoch. På vår Discord-server finns möjligheten att hitta en välorganiserad gemenskap och klan med trevliga medlemmar från Sverige. Varför inte hoppa in i en av våra röstkanaler och prata med andra som delar ditt intresse för Last Epoch?