SvenskaDiablo.se firar 2 år!

Mycket har hänt på SvenskaDiablo.se sedan sidan slog upp sina portar den 28 mars 2011. Idag, 730 dagar och drygt 800 nyhetsuppdateringar senare, firar vi två år som Sveriges främsta samlingsplats för Diablofans.

Under dessa år har vi bland annat hunnit att dela ut 225 beta-nycklar till Diablo 375 till StarCraft 2 och 75 till World of WarCraft. Vi har också lyckats attrahera 1922 forum-användare som tillsammans har skapat 3231 trådar och skrivit hisnande 48 428 inlägg. Vi får heller inte glömma Sveriges enda (?) Diablo 3-klan och vår Facebook-sida som i dagsläget huserar 1200 inbitna Diablofans.

Men det hela började egentligen mycket tidigare än så. Några av er kommer kanske ihåg vår julkalender där 24 personer fick tillgång till den tidiga betan av Diablo 3?

Eller gångerna då vi tävlade ut Diablo III: Collectors Edition, Book of Cain, musmattor och t-shirts? Vi har figurerat i både radio och TV samt anordnat skattjakterserietävlingar och kostymtävlingar för de extra påhittiga. Verkliga priser till verklighetens folk, som en politiker skulle säga.

Under tiden har vi också hunnit återknyta våra diabloii.nu-kontakter med Blizzards representanter, som vi sedan haft det stora nöjet att träffa på både mässor, releasefester och slutna press-evenemang. Vi går en spännande framtid till mötes med både expansioner och nya titlar hägrande i horisonten. En sak är säker, det kommer att hetta när nya betor (till nya spel) ska delas ut.

svenskadiablo_collectorsFör att fira SvenskaDiablos tvåårsjubileum vill jag i egenskap av sidans grundare rikta ett stort tack till alla våra medlemmar och de tusentals besökare som väljer att besöka sidan varje vecka. Utan er hade det inte varit lika roligt, och framför allt inte ens möjligt.

svenskadiablo_bookofcainAvslutningsvis vill jag sätta pricken över i:et genom att tävla ut ett iPhone-skal med Diablo 3-motiv, ett exemplar av Book of Cain och ytterligare en Collectors Edition av Diablo 3 (du kan enkelt uppgradera ditt befintliga Diablo 3 till ett Collectors Edition och ta del av innehållet med hjälp av koden som finns i förpackningen).

svenskadiablo_iphoneAllt du behöver göra för att delta i tävlingen är att skriva en kommentar där du rangordnar priserna i den ordning du vill ha dem, samt berättar vilken framtida Blizzard-relaterad händelse eller ögonblick som du ser mest fram emot. De tre bästa bidragen belönas med varsitt pris.