Sammanfattning av Blizzcon 2011

wandererÅrets upplaga av BlizzCon bjöd på mängder av ny information om Blizzards alla titlar. Eftersom vi är en Diabosida fokuserade vi främst på rapporteringen kring just Diablo. En av mässans absoluta höjdpunkter var Diablo 3-panelerna där det talades om allt från ljud, story, filmsekvenser och gameplay.

Ljudpanelen | Lore-panelen | Gameplay & Auctionhouse panelen

Skapandet av introfilmen till Diablo 3 | Fansens frågestund

ce_contentCollectors Edition presenterades och så släpptes det en del nytt material i form av en gameplay-film, 20 nya screenshots och så naturligtvis den imponerande introfilmen till Diablo 3.

Diablo 3 Collectors Edition | Introfilmen till Diablo 3

Ny gameplay | 20 nya screenshots

mshgve5utwbk1319179261154Sist men inte minst utannonserades också nästa expansion för World of Warcraft, Mists of Pandaria. Det intressanta för oss Diablofans är att Diablo 3 blir gratis om man binder upp sig på 12 månader speltid i WoW. Avslutningsvis tävlades det också i att klä ut sig till karaktärer i Blizzards speluniversum.

WoW: Mists of Pandaria — Collectors Edition och Annual Pass — Kostym-tävling

tm5qrNu återstår det bara ett helt år till nästa BlizzCon då vi förhoppningsvis får reda på mer om den första expansionen till Diablo 3. Tills dess håller vi tummarna för att komma med i betan kunna avnjuta releasen av spelet så snart som möjligt.