Diablo 3 Public Test Realm – Online i EU!

battle_netNu är det möjligt att ladda ner klienten för Public Test Realm. Detta görs på ditt Battle.net konto i fliken för Diablo 3. I Launch menyn, under options, hittar du också ”Play Public Test”.

Public Test Realm är en plats där Blizzard låter oss ta del utav icke släppt material, i syfte att testa detta inför släpp. Just nu har vi innehållet i Patch 1.0.5 ute på PTR. Ha i åtanke att allting på denna ”test server” är i högsta grad är subjekt för modifiering, därför bör man inte utgå ifrån att det material som finns på PTR är samma som kommer i framtida patchar och uppdateringar.

Dock är det ett välkommet tillskott för alla dem som vill ta del utav ännu outforskade aspekter av Diablo 3. Att PVP släpps på Public Test Realm innan det implementeras i spelet är också ett fullt rimligt antagande.

Diablofans.com och Diablo Incgamers har rotat runt i filerna för Patch 1.0.5 och lagt upp mängder med ny, intressant, information på sina hemsidor. Bland annat har man lyckats hitta nedräkningen för den kommande PvP-arenan.

Kommer att du delta i testerna, eller lägger du hellre tid på det färdiga spelet?