Paragonlevel Progess

paragonParagonlevels som intruducerades i 1.0.4 har återförenat många Diablofans med sitt favoritspel och givit oss en helt ny utmaning i end-game stadiet. Denna utmaning, att nå Paragonlevel 100, kan verka omöjligt även för dem som spelar flera timmar varje dag.

I ett begynnande skede spekulerade framstående gameing-profiler att det kunde ta upp emot 2 år att uppnå Plvl 100, medans andra hade gjort uträkningar på att det skulle ta ett par månader. Två veckor in i Patchen, och med facit i hand, vittnar vi nu om ett minst sagt otroligt händelseförlopp.

Alkaizer, en spelare på de amerikanska servrarna,  har nyligen ”dingat” Plvl 90 enligt rankingen på diabloprogress. Som tvåa har vi Ingak från europa med Plvl 78. I Hardcore rankingen leder Thundar, också från de europeiska servrarna, med Plvl 38.

En sammanställning utav den nuvarande top 20 rankingen för Hardcore och Softcore får ni fram genom att förstora bilden i det vänstra hörnet. Med denna hastighet lär vi se World First Paragonlevel 100 inom ett par veckors tid!