Hur är dina första intryck av Diablo 3?

fragaInför releasen frågade vi er om er absoluta favoritklass i Diablo 3. Inte helt oväntat gick Barbarian, den enda återkommande klassen från Diablo 2, segrande ur striden. Med facit i hand (fyra dagar efter releasen) verkar barbarian även vara den mest överrepresenterade klassen på battle.net, vilket får ses ett kvitto på dess enorma popularitet.

Tätt efter, på näst intill en delad andra plats inom en intervall på 10 röster, kom klasserna Monk, Demon Hunter och Wizard. På sista plats, drygt 60 röster efter tvåan, kom Diablo 3:s motsvarighet till Necromancer, nämligen Witch Doctor.

Vilken är din favoritklass i Diablo 3?

  • Barbarian (626)
  • Monk (453)
  • Wizard (439)
  • DemonHunter (437)
  • Witch Doctor (345)

Antal röster: 2 300

Loading ... Loading ...

Men alla är inte positivt inställda till Diablo 3. I sin artikel skriver Aftonbladet att fansen rasar mot Diablo 3 och att spelet får 3,6 poäng av 10 möjliga. Hela artikeln är uppbyggd på citat från uppenbarligen arga och besvikna läsare i kommentarsfält på sidor vi aldrig hört talas om. Såhär kan det till exempel låta:

”– ”Diablo III” är så tråkigt att du skulle ha roligare om du gick till en bingohall”

”– Jag varvade det här spelet på tre timmar med en vän. Det är skräp. Det är helt seriöst sämre än ”Brink”.”

”– Det skulle uppskattas om det här spelet fick plats i nästa utgåva av Guinness rekordbok som det sämsta släppet i spelhistorien.”

I nästa veckas fråga vill vi veta mer om era första intryck av Diablo 3. Tycker du att spelet är bra eller dåligt? Och motsvarar det dina förväntningar? Omröstningen hittas i vanlig ordning i högerspalten högst upp på sidan.