Nya menyer i Heart of the Swarm

hotsuiFör inte så länge sedan kom patch 1.5 med en interface-uppdatering till StarCraft 2. Nu har Blizzard visat upp vilka kosmetiska uppdateringar de tänker införa i kommande Heart of the Swarm. Menyerna har genomgått en stor uppdatering i syfte att kunna hitta det man är ute efter snabbare.

hotsui2Dessutom kommer en ordentligt efterlängtad uppdatering av statistiksidan med mycket mer ingående statistik om bland annat hur du gjort ifrån dig på vissa banor samt en överblick över raser du spelat med och emot. Nu kommer du lättare se vilka raser du måste öva med och mot.

hots3Det kommer också ett nivåsystem där du får erfarenhetspoäng när du spelar matcher med de olika raserna. I expansionen kommer det att finnas 20 nivåer per ras och varje nivå kommer att låsa upp porträtt och dekaler. Det utlovas också poängbonusar för uppgifter som till exempel ”första matchen på dagen” eller ”spela med en BattleTag-vän”.

Du har väl inte missat vår tävling där 75 betanycklar till betan av StarCraft II: Heart of the Swarm kommer att tävlas ut? Tävlingen startar måndag 5 november.