Långt ut på den tunna off topic-isen

fragaSist det begav sig på omröstningsfronten, och det var onekligen inte igår, frågade vi om er motivationsfaktor i patch 1.0.5. Resultatet har talat sitt tydliga språk. De flesta av er föredrar jakten på legendariska föremål samtidigt som ni levlar upp era karaktärer till Paragon Level 100. Ett fåtal av er har redan lyckats, men desto fler är på väg.

Jakten på den perfekta Hellfire-ringen verkar inte lika populärt som förut. Och twinking, mitt nyfunna nöje trots att jag röstade på jakten på Paragon Level 100, verkar inte ens finnas på världskartan.

Vad tilltalar dig mest i patch 1.0.5?

  • Magic Find-runs efter Legendaries (174)
  • Försöka nå Paragon Level 100 (158)
  • Infernal Machine och jakten på den perfekta Hellfire ringen (122)
  • Twinka nya karaktärer och levla upp dem på hög Monster Power (40)

Antal röster: 494

Loading ... Loading ...

Vad tror du är mest fördelaktigt inför PvP:n och expansionen? Att ha samliga klasser i level 60 eller en enstaka i Paragon Level 100? Föredrar du att satsa allt på ett kort eller sprida din spelglädje?

Är du en målmedveten KriegHammer vars välhängda barbar kan ta sig an det tuffaste av motstånd? Eller en tålmodig Enkeria som levlat samtliga klasser till 60 och därefter bestämt sig för att satsa på sin favorit? Oavsett vilken väg du vandrar händer det säkert att du vill fördriva din tid med annat än Diablo 3.

I nästa omröstning tar vi oss därför långt ut på den tunna off topic-isen och undrar vilken av följande TV-serier du föredrar att titta på i väntan på expansionen till Diablo 3? Omröstningen sker som vanligt i högerspalten på sidan.