Kajan & DrKeps besöker Dreamhack

SvenskaDiablos utsända reportrar (Kajan & DrKeps) fanns naturligtvis på plats för att ta pulsen på den gånga helgens Dreamhack i Stockholm. Men vad är egentligen Dreamhack förutom ett välordnat evenemang med storslagen e-sport i fokus?

Bortsett från turneringarna och spridandet av sann Diablokärlek fanns det gott om tid för andra aktiviteter, så som gaming, shopping och mingel med likasinnade.

Medan Drkeps bytte blöja (inte på sig själv, utan på sin son) passade jag på att införskaffa ett HyperX Cloud-headset. Jag hann även provspela ett indie-spel av typen ”Quake” som gick ut på att döda utomjordlingar. DrKeps stillade sitt shoppingbegär genom att köpa en ny mus av märket Razor. Han bjöd även på ett antal actionspäckade minuter i flygsimulatorn ”Air Brawl” samt pussel-spelet ”Pavillion”.

Strax innan hemgång passade jag på att besöka crusader-kungen Deadset som hade bjudits in till Dreamhack för att streama direkt från mässan.

Avslutningsvis kvalitetssäkrade vi Diablo III på Eizos surround-monitor med tre skärmar, vilket visade sig vara en buggig upplevelse då spelet inte är optimerat för den här typen av storslagen rendering.

Vi hoppas på att kunna göra om det här i en inte allt för avlägsen framtid, då förhoppningsvis i sällskap utav fler klanmedlemmar. Vad sägs om Comicon Gamex?

dreamhackdiablo deadset img_7372 img_7370