Info om betaklienten och äldre datorer

forumkollOroar du dig över dina chanser att komma med i betan (som börjar den här veckan) pga att din dator inte hängt med i den senaste tidens snäva hårdvaru-utveckling?

Då kan du andas ut. Blizzard kommer inte att diskriminera dig utan vill testa sitt spel på så många olika datorsystem som möjligt.

Jag hoppas innerligt att det inte blir någon diskriminering bland fördelningen av betainvites gällande hårdvaranspecifikationer. Min bärbara dator är inget monster, men jag kan spela Starcraft 2 på låga inställningar utan problem.

Ett av våra mål för betan är att testa den på så många olika datorkonfigurationer som möjligt. Vi kommer inte enbart bjuda in dem med bäst hårdvara, utan vi behöver en stor pool av olika specifikationer för våra tester.

En annan fråga som är relevant för ämnet är huruvida vi européer kommer att behöva ladda ner en särskild betaklient eller inte. Såhär svarade Blizzard.

Kommer europeiska betatestare använda US-klienten eller en separat EU-klient?

Vår nuvarande plan är att använda en US klienten globalt.

screenshot000Betaklienten finns tillgänglig redan idag men det enda du kan göra i den är att klicka dig runt i menyerna och ändra de grafiska och ljudmässiga inställningarna.

Fast vem vet. Det kanske räcker för att stilla abstinensen?

Nedladdningslänkar: PC / MAC