Rangordna dina favoritklasser

barbarianfemaleAnvändaren MMO4LIFE på FZ.se har skrivit en blogg där han (hon? hen?) på ett humoristiskt sätt utvärderar och betygsätter de fem tillgängliga klasserna i Diablo 3.

Vill du också kasta dig in i debatten om vilken klass som verkar bäst och roligast? Missa då inte den pågående omröstningen i högerspalten där vi korar den klass som majoriteten av svenskarna ser mest fram emot att spela.

Nedan följer ett utdrag ur MMO4LIFEs blogg-inlägg. Hela inlägget finns på FZ.se.

5/5 Barbarian – Väldigt lik D2 och min personliga favorit. Det enda som stör mig är voiceovern på female. Hon snackar med en kraftig rysk brytning vilket känns fel.

5/5 Wizard – En riktigt rolig klass som påminner om en uppdaterad version av Sorceress. Det här blir väl den ultimata PvP-klassen kan jag tänka mig? :D 

3/5 Monk – Jag tycker att den här klassen var väldigt svår i början och det känns som nåt fattas. Jag stör mig även här på en rysk brytning som male har. Czech Norris lol.

2/5 Witch Doctor – Jag kommer väl bli hatad för det här låga betyget men spelstilen var inte alls något för mig. MORE DOTS! Spindlar hit och fladdermöss dit. Dessutom går båda könen som en pensionär med okontrollerbar diarré.

1/5 Demon Hunter – Spelets tråkigaste klass. Rapid Fire känns inte alls som Diablo utan mer som nån form av Dragon Ball Z limit break. Ima firing mah lazor!

Håller du med? Om inte, hur hade din egen rangordning och utvärdering sett ut?