Du älskar Diablo och Diablo älskar dig!

musmattaVi på SvenskaDiablo.se vill passa på att önska alla våra besökare en riktigt glad alla hjärtans dag! Glöm inte att ta hand om era nära och kära men se framför allt till att vara extra snälla mot demonerna ni stöter på i Sanctuary. Vardagslunken har lagt sig som en dimma över Diablo-communityn men gårdagens patch gav fansen en ordentlig injektion av nytändning.

Detta vill vi fira genom att anordna ännu en tävling med finfina priser från Blizzard och deras samarbetspartners. Först ut har vi en vacker musmatta med ett Witch Doctor-motiv från SteelSeries.

tshirtSist men inte minst har vi en ursnygg Diablo 3 t-shirt som med fördel kan användas både till vardag och till fest, eller varför inte göra som undertecknad och modifiera den till århundradets ondaste träningslinne?. För att delta i tävlingen behöver du bara skriva en kort motivering till varför du tycker att SvenskaDiablo.se är sveriges bästa Diablo 3 community, alternativt nämna ditt bästa minne från din tid på sidan.

Tävlingen pågår fram till söndag 17 februari kl 20:00. De två bästa motiveringarna belönas med varsitt pris, där det bästa bidraget får välja pris först. Lämna din motivering i kommentarerna. Lycka till!