Diablo 3 på konsol firas med champagne

champagneAlex Mayberry (Lead Producer för Diablo 3) postade under gårdagen följande bild på sitt Twitterkonto. Att döma av de uppskattningsvis tusen flaskorna firar Blizzard, genom att ännu en gång bjuda sina anställda på bubbelsaft, en tillsynes framgångsrik lansering av Diablo 3 på konsol.

Diskussionen kring konsolversionen och dess fördelaktiva loot pågår redan för fullt i våra forum. Den som vill diskutera Playstation 3-utgåvan kan göra det här. Xbox 360-anhängare hänvisas till den här tråden.

Även vi på SvenskaDiablo.se passerar en viktig milstolpe i samband med 2000 registrerade forum-medlemmar. Det kommer dessvärre inte att bjudas på champagne men desto fler bilder på aptitretare i forumtråden ”Vad blir det för mat?”.

Dagen till äran har dock Blizzard bistått oss med ännu ett PS3-exemplar av Diablo 3 att tävla ut. Tävlingsreglerna är enkla. Svara på följande frågor och maila dina svar till kajan@svenskadiablo.se. Observera att utslagsfrågan endast ska besvaras i kommentarerna. Tävlingen pågår fram till söndag 29 september kl 20.00.

  1. Vem var enligt egen utsago första svensk att hålla Diablo 2-betan (som då skickades ut på CD) i sin hand?
  2. Vilket datum stängs auktionshuset i Diablo 3?
  3. Vem av SvenskaDiablos medlemmar var den förste att nå Paragon Level 100?
  4. Vad hette föregångaren till SvenskaDiablo.se som agerade officiell fansite redan tidigt 2000-tal?

Utslagsfråga: Hur mycket guld har Kajan för närvarande på sitt Diablo 3-konto?