Diablo 3 Lanseringsevent på Webhallen

And the heavens shall tremble… Natten mellan den 14 och 15 maj är du varmt välkommen att förena dig med tusentals fans på vårt exklusiva, officiella lanseringsevent för Diablo III i Stockholm! 

Datum: Natten mellan 14/15 maj
Plats: Webhallen, Sveavägen 39, Stockholm
Öppningstid: 23.15

Du får chansen att träffa Noel Wolfman, Cinematics Production Director och Keith Landes, Senior Producer, Sound som kommer finnas på plats för att signera ditt exemplar av spelet. Du kan även se fram emot:

  • Möjligheten att bli bland de första i Europa som införskaffar ett exemplar av Diablo III Collector’s Edition, fylld till bredden med exklusiva godsaker såsom en 208-sidig bok med illustrationer, en CD med musik från spelet, ett 4GB soulstone-utformat USB-minne som innehåller de fullständiga versionerna av Diablo II och Diablo II: Lord of Destruction, en DVD med behind-the-scenes-material, ett exklusivt pet för World of Warcraft: ”Fetish Shaman”, samt extramaterial i själva spelet!
  • Exklusiva gåvor och priser, med stort tack till våra samarbetspartners: J!NX, NVIDIA, SteelSeries.
  • Ett flertal andra aktiviteter som kommer arrangeras under kvällen såsom frågesporter, kostymtävling och fotosessioner med bl.a. Dark Wanderer.

Diablo III kommer att börja säljas klockan 00.00 den 15 maj. Det här är din chans att bli en av de första i Europa som lägger beslag på det senaste kaptitlet i den legendariska sagan!