Det hemliga materialet – del 1

counterNär räknaren på Blizzards PR-sajt för Diablo 3, Darkness Falls, Heroes Rise, når en viss procent låses exklusivt material upp på sidan. Det är sagt att ju fler som använder sidans funktioner desto snabbare kommer det hemliga materialet att låsas upp. Så är naturligtvis inte fallet då procent-mätaren som indikerar förloppet inte går att påverka, utan finns där för att smörja PR-maskineriet.

Redan nu har flitiga dataminers på Diablo Incgamers lyckats identifierat delar av det kommande materialet som kommer att portionernas ut i intervaller för att göra väntan på releasen lite mer uthärdlig. Det här har vi att se fram emot.

  • A multi-part video developer’s diary starring Jay Wilson, Art Director Christian Lichtner, and Lead Software Engineer Jason Regier, covering a wide variety of game dev topics.
  • A behind the scenes look at the Book of Cain.
  • BlizzCast 17 focused on items, quests, and sound effects.
  • Diablo: Wrath, a special focus on the story of the games.
  • And of course, new class wallpapers. (No, really.)

Den första delen av det hemliga materialet låstes upp så sent som inatt. Det fem minuter långa (och över ett år gamla) filmklippet består av en lättsam intervju med några utav nyckelpersonerna i utvecklingsteamet bakom Diablo 3.