Community: SvenskaDiablo

Den senaste Patchens utveckling har skapat utrymme för ett mer utbrett samarbete mellan spelare. Därför har vi tagit tillfället i akt och skapat en Community som har sin bas här på sajten. Medlemmar i denna Community kommer att premieras med exklusiva förmåner, både här men också utanför sajten.

Vår Community är idag en av Battle.nets största och är den naturliga samlingsplatsen för Svenska Diablospelare.

Communityn består främst av medlemmar från SvenskaDiablos forum men även deras vänner och bekanta. Alla är välkomna!

Sök efter följande Community in-game: SvenskaDiablo

sweSveriges största spelarbas: En av resurserna som vi kan erbjuda och som alla på sidan kan nyttja fritt, är först och främst en stor spelarbas. Svenska Diablo har Sveriges största Diablo-forum där spelare dagligen möts för att diskutera och reflektera kring sitt favoritspel. Vi är övertygade att Diablo 3 avnjutes bäst i sällskap av likasinnade.

sweGratis röstkommunikation: Vår TeamSpeak-server är online dygnet runt, och du kan alltid ansluta för att delta i våra aktiviteter eller bara prata med andra Diablofans. Ladda ner klienten och anslut till thukk.mine.nu där lösenordet är samma som den här sidan heter.

sweEn exklusiv forum-sektion för community-medlemmar: En möjlighet för våra medlemmar att schemalägga och organisera diverse aktiviteter. Trots att det inbyggda systemet erbjuder snarlika funktioner kan det ibland vara skönt att snacka av sig i ett lugnare tempo.

sweFarming: Oavsett om det gäller Paragon Level, gear eller för skojs skull, är farming kanske den största delen i Diablo 3. Communityn erbjuder en gemenskap där vi farmar tillsammans på en svårighetsgrad som är tillfredsställande för hela gruppen.

sweÜberbossar: Farma nycklar och döda bossar görs bäst i grupp. Ännu effektivare, och roligare, blir det om man är ett sammansvetsat gäng. Communityn ger möjlighet till att, via chatten eller forumet, hitta grupper och bestämma tidpunkter för dessa typer av aktiviteter.

swePvP: Denna aspekt är ännu inte implementerad i spelet, men kommer onekligen att släppas inom en överskådlig framtid. En fullt fungerande Community med grymma medlemmar kommer att gynna oss alla när det blir dags att sätta avstamp på den svenska PvP-scenen.

Förutom de ovan nämnda aktiviteterna är det fullt rimligt att flera, hittills okända spelsätt och tidsfördriv, tillkommer i framtiden. Diablo 3 kommer att vara aktuellt i många år framöver och Blizzard är inte kända för att överge sina spel.