Experimentera med skills redan nu

skill-calculatorDen officiella Diablo 3-sidan är nu uppdaterad med flera funktioner – bland annat en Skill Calculator. Med den kan du prova lägga ut skills för att planera dina karaktärer. Redan nu kan du alltså fantisera om att uppgradera Whirlwind med Crimson Rune för att kötta igenom en hop med fiender.

Övriga nya funktioner är What’s New in Diablo III – en överblick över vad som är nytt i spelet och Classes & Skills – mer ingående information om varje klass.

Blizzard har även lagt upp en ingående artikel om stash. I Diablo 3 delar alla dina karaktärer på samma stash. Det innebär att det blir mycket enklare att flytta på items mellan olika karaktärer. Utrymmet är till en början begränsat, men det går att köpa till mer utrymme för gold. Gold kommer för övrigt inte längre att existera i ditt inventory eller i din stash – istället kommer det att vara en resurs som sparas på ditt account för alla dina karaktärer. Hardcore-karaktärer kommer dock att ha en egen stash, eget gold och eget auction house.