Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2022-05-29 22:59

kajan
Admin
Från: Stockholm
Registrerad: 2011-10-16
Inlägg: 3,652
Hemsida

The Ancients blir svensk server i Diablo: Immortal

Vårt efterlängtande Diablo: Immortal släpps som bekant till PC och mobila enheter på torsdag 2 juni. Inför lanseringen har Blizzard släppt en lista på tillgängliga servrar.

Ambitionen för SvenskaDiablo.se har alltid varit att skapa en hemvist för svenska Diablospelare. Att en sådan ska finnas i Diablo: Immortal är inget undantag.

Därför har vi tillsammans med ett gäng av FZ.se:s medlemmar försökt koordinera och utsett The Ancients till inofficiell svenskserver.

Värt att tänka på i Diablo: Immortal är att man endast kommer att kunna spela med spelare på samma server. Enligt ett uttalande från Community Manager Pez Radar kommer man inledningsvis heller inte kunna byta server. Tänk därför efter en extra gång innan du väljer var och med vilka du vill spela.

Avslutningsvis hoppas vi även att termen swedish diablo immortal server ska hjälpa fler vilsna svenskar att hitta hem. Vi ses i Sanctuary!

Offline