Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2020-05-11 20:21

kajan
Admin
Från: Stockholm
Registrerad: 2011-10-16
Inlägg: 3,652
Hemsida

D2 remaster och Diablo: Immortal runt knuten?


Den senaste veckan har det rasslat till ordentligt på nyhetsfronten kring Diablo.


Allas vår Rhykker rapporterar om läckor från den franska spelsidan actugaming.net som menar att en remastrad version av Diablo 2 (döpt till Diablo 2: Resurrected) ska släppas lagom till Diablos 20-års jubileum i höst.


Det pratas också om det kvartalsvisa konferenssamtalet för investerare i vilket det framgår att betatestningen av mobilspelet Diablo: Immortal ska börja någon gång i mitten av året.


Kombinationen social distansering, hängmatta och Diablo i mobilen låter inte helt fel. Vi håller tummarna för en het sommar i djävulens tecken.Du har väl inte missat att SvenskaDiablo numera också finns på Discord?

Offline

#2 2020-05-19 09:37

valpen
Medlem
Från: Borås
Registrerad: 2014-05-05
Inlägg: 144
BattleTag: valpen#1458

Re: D2 remaster och Diablo: Immortal runt knuten?

D2 remastred kommer bli fint smile

Offline