Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2014-01-22 15:50

k4rst3n
Skribent
Från: Göteborg
Registrerad: 2013-11-12
Inlägg: 922
BattleTag: k4rst3n#2267

Diablo 3 flyttar in i Battle.net Appen

launcherInom en snar framtid kommer launchern till Diablo 3 att uppdateras och bytas ut till Blizzards egna universalprogram som smått och gott heter Battle.net App. Om ni inte redan idag använder den behöver ni inte göra något då uppdateringen är automatiskt, men om ni är sugna på att testa så finns den att ladda ner här.

För er som inte vet vad applikationen gör så är det ett samlingsprogram där man har alla sina nyare Blizzardspel samlade på ett och samma ställe, ungefär som Steam.

Man behöver endast logga in en gång och kan sedan starta sina spel och komma till sin karaktärsskärm med ett enkelt knapptryck. En annan smidig funktion är att man kan se vilka vänner som är online utan att själv behöva vara inne i spelen.

En annan positiv sidonotering gällande PTR/Betan är att de kommer öka mängden experience man får från monster samt sänka den totala mängden som behövs för att gå upp en paragonlevel, med andra ord ska det bli lättare att levela paragon i expansionen. Hur stor skillnaden blir återstår dock att se.

I feel it's also worth mentioning that we're working on a tuning pass for Paragon leveling experience. In addition to increasing the amount of experience monsters grant when defeated, we'll also be reducing the amount of experience needed to gain additional Paragon levels.

Offline