Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2012-02-10 14:36

Nightfish
Medlem
Från: Stockholm
Registrerad: 2011-11-30
Inlägg: 77

Du kommer att dö, det är ett löfte!

diablofaceSedan betan släpptes har många undrat hur svårt Diablo 3 egentligen kommer att vara. Många har varit skeptiska då betan inte har bjudit på några större utmaningar.

Som svar på tal har nu Blizzard uppdaterat sin officiella sajt med bland annat ett videoklipp där några av Blizzards anställda pratar om de senare svårighetsgraderna i Diablo 3.

De pratar också om hur liten del betan egentligen är av hela spelet och att vi inte behöver oroa oss, för vi kommer att dö. Det är ett löfte.

Offline