Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2012-02-09 14:28

Nightfish
Medlem
Från: Stockholm
Registrerad: 2011-11-30
Inlägg: 77

Hur lat får man vara?

xpshare1En användare på Blizzards Diablo 3-forum har delat med sig av ett experiment som han och en vän utförde i Diablo 3-betan. Experimentet gick ut på att undersöka hur långt ifrån sina medspelare man kan befinna sig för att ta del av loot och XP.

Bilden ovan visar att du måste befinna dig inom en radie på högst två tredjedelar av det totala utrymmet som din mini-map visar till dina medspelare. Det räcker alltså inte att enbart se sina allierade på minikartan.

Offline