Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2011-11-26 14:46

Kajan
Admin
Från: Stockholm
Registrerad: 2011-10-16
Inlägg: 3,652
Hemsida

Nyhetsmässigt lördagsgodis

jewelerDen andra delen om förändringarna och nyheterna i den senaste betapatchen har publicerats på Diablo Incgamers.

Författaren Flux skriver bland annat om den ökade svårighetsgraden och hur monsters liv har fördubblats. 

Incgamers har också publicerat en serie videoklipp som visar hur Monks och Wizards färdigheter fungerar när runstenar kommer in i bilden. Materialet är taget ur en emulerad version av betan, vilket förklarar varför monster inte attackerar utan beter sig passivt.

Vidare har Diablofans.com grävt fram information om The Jeweler och vilka egenskaper de olika stenarna som han kan tillverka besitter.

Avslutningsvis rapporterar Incgamers att den tyska sajten Amazon.de har mailat ut följande meddelande till alla som förhandsbokat spelet hos dem:

"Yesterday, we informed you about Diablo 3’s new release date being March 31st 2012. Now we have updated information from the developer, saying they won’t make this new projection either. Diablo 3 is now scheduled to release within the 2nd quarter of 2012, so we pushed the estimated release date back to June 30th 2012."

Man ska alltid ta inofficiella uttalanden om releasedatum med en stor nypa salt, men man kan ändå fråga sig varför en sajt som Amazon väljer att gå ut med ett sådant påstående? Personligen skulle jag inte bli förvånad om det stämmer.

Offline