Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2011-11-23 19:12

Kajan
Admin
Från: Stockholm
Registrerad: 2011-10-16
Inlägg: 3,652
Hemsida

Skeleton King dödad med ett enda slag

lethal-decoy-beta-leoric1Trots den förhöjda svårighetsgraden i den nya patchen visar klippet nedanför hur en Monk dödar Skeleton King på ett slag.

Munken använder sig av färdigheten Lethal Decoy och 2091 damage var allt som krävdes för att göra en lång historia kort.

För några veckor sedan gjorde en Barbarian samma sak, fast med färdigheten Weapon Throw som utdelade en max-skada på 1351. Och det här är bara betan.

Offline