Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2011-11-18 19:44

Kajan
Admin
Från: Stockholm
Registrerad: 2011-10-16
Inlägg: 3,652
Hemsida

Färgglada Diablo 3 vs dunkla Diablo 3

foreDiablo Incgamers skriver om en beta-testare som skapat ett Direct 3D filter för att ge Diablo 3 ett mer dystert utseende och ta bort den omdiskuterade färggladheten som kritiserades hårt av självutnämnda forum-experter för några år sedan.

En filmsekvens och ett antal bilder visar skillanden mellan den vanliga och den modifierade versionen av Diablo 3. Den som har tillgång till betan kan själv prova modden genom att lägga en DLL-fil i sin Diablo 3-katalog.

efterPå den första bilden ser vi hur Diablo 3 ser ut i vanliga fall, med sina varma färger och mjuka grafik. Den andra bilden visar den modifierade versionen av spelet. Färgerna är inte lika mättade och kontrasten har ökat. Vad tycker ni om grafiken i Diablo 3? Duger den i sin ursprungliga form eller tar modden den till nya höjder?

Offline