Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2011-11-15 14:41

Mikaelh
Medlem
Registrerad: 2011-10-21
Inlägg: 20

Konstverk skapade av fans

d2runesSom vi nyligen skrev uppdaterades Diablo Fan Art Section med tre nya bilder skapade av fans. Bland annat Duriel och Izual.

Samtidigt kan vi passa på att länka till Das ZNY, en tysk bloggare och hantverkare, som förra året gjorde graverade ädelstenar som skulle föreställa runstenar och en miniatyr av Horadric Cube.

Kreativitet är inte något som saknas bland Diablo-fans. Har du själv ritat eller gjort något med Diablo-tema? Dela då gärna med dig i vår fan art-tråd på forumet.

Offline