Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2011-11-15 14:05

Kajan
Admin
Från: Stockholm
Registrerad: 2011-10-16
Inlägg: 3,652
Hemsida

Fem tjejer, Duriel och Izual

fanart-0057-fullBlizzard har uppdaterat sin fan art-sektion med tre nya bilder.

Det första konstverket är en anime-inspirerad bild som föreställer samtliga kvinnliga karaktärer i Diablo 3.

fanart-0059-fullPå den andra bilden ser vi Duriel (Prince of Pain), den frustrerande bossen från den andra akten i Diablo 2.

Sist men inte minst har vi Izual (The Betrayer), den korrupta ängeln som lärde Diablo och hans bröder om hur man kunde manupilera the soulstones. 

fanart-0058-fullEfter en snabb titt i det övriga galleriet inser man att Diablospelarna runt om i världen besitter stor talang.

Den som vill dela med sig av sina konstnärliga talanger med resten av communityn kan skicka in sitt bidrag redan idag.

Offline