Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2011-10-28 19:45

Kajan
Admin
Från: Stockholm
Registrerad: 2011-10-16
Inlägg: 3,652
Hemsida

Team Deathmatch i Diablo 3

rankingeBlizzard har utökat PvP-systemet i Diablo 3 med ett nytt team deathmatch-läge. Reglerna är enkla och fungerar ungefär på samma sätt som i Quake. Två lag (rött och blått) med fyra personer i varje slåss om att få flest kills på 10 minuter.

Om man dör behöver man bara vänta i tre sekunder på att komma tillbaka. Det lag med flest kills efter tio minuter vinner matchen.

Det finns ännu ingen officiell gameplay som visar den nya spelformen men en besökare på BlizzCon lyckades smygfilma några matcher ur sin ryggsäck.

De olika YouTube-klippen: Witch doctor - Demon Hunter - Barbarian - Monk

Vi ser fram emot att prova den nya spelformen när Diablo 3 kommer till GameX-mässan i Stockholm den 3-6 november. Må bäste man eller kvinna vinna!

Offline