Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2011-10-24 04:14

Kajan
Admin
Från: Stockholm
Registrerad: 2011-10-16
Inlägg: 3,652
Hemsida

Skapandet av introfilmen till Diablo 3

cinematicI panelen Making of The Black Soulstone får vi följa med bakom kulisserna i skapandet av introfilmen till Diablo 3.

Blizzards designers guidar oss genom produktionens olika faser och berättar mer om tillvägagångssätten i sitt arbetet. Visste ni t.ex att Blizzard skickade sina grafiker till ett zoo för att lära dem mer om huden hos ödlor och reptiler för att skapa mer trovärdiga texturer hos demoner?

Säg vad man vill om Blizzards känsla för detaljer men det ser onekligen väldigt lovande ut på demon-fronten. Det är först nu man förstår vilket enormt arbete som lagts ner på att skapa de stämningsfulla filmsekvenserna i Diablo 3.

Med tanke på kompetensen som Blizzard besitter kan vi konstatera att vårt öde vilar i trygga händer. Vad tycker du om årets upplaga BlizzCon? Infriade det dina förväntningar eller blev du besviken? Diskutera vidare i forumet.

Offline