Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2011-10-22 22:10

Mikaelh
Medlem
Registrerad: 2011-10-21
Inlägg: 20

Rykte: Diablo 3 släpps den 17 januari

tm5qrEnligt en användare på det officiella Diablo 3-forumet släpps spelet den 17 januari 2012. Enligt den källa som användaren länkar till var det första planerade släppdatumet 24 november i år och nöddatumet 17 januari nästa år.

Detta är uppgifter som bör tas med en stor nypa salt. Men enligt den avslöjande bloggen kommer det planerade släppdatumet att avslöjas på Blizzcon. Om den uppgiften inte stämmer finns det än större anledning att betvivla uppgifterna.

Ifall Blizzard kommer att offentliggöra något releasedatum eller inte under Blizzcon får vi reda på ikväll, inatt eller senast imorgon.

Vi har även slagit upp portarna till beta-testningen av vårt nya forum!

Offline