Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2011-10-15 20:12

Mikaelh
Medlem
Registrerad: 2011-10-21
Inlägg: 20

Blizzard om facebook-utlottningen

forumkollLyrilla, community manager på Blizzard, har skrivit en FAQ om utlottningen av beta-nycklar på Facebook. Bland annat klargörs det att utlottningen inte är en ersättning för opt-in på battle.net - den kommer att fortsätta som vanligt. Och för de som inte gillar Facebook så ges glada nyheter: det är inte nödvändigt att vara registrerad för att få ta del av utlottningen. Här kan du läsa hela FAQ:en.

Q. Why Facebook?
A. When we release important news and announcements about Diablo III, Facebook is among the ways we get the message out. Since a significant portion of our players have Facebook accounts, we'd like to encourage them to follow us so that they can stay up-to-date on the latest Diablo news and events.

Offline