Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2011-10-10 18:19

Kajan
Admin
Från: Stockholm
Registrerad: 2011-10-16
Inlägg: 3,652
Hemsida

Svensk Diablo-feber

beta9Den svenska spelsajten feber.se har som de själva uttrycker det: provsmakat den första akten av Diablo 3, om och om igen.

Deras recenent sammanfattar sina intryck från betan på följande vis. Klicka här för att läsa hela artikeln.

"Som ny spelare utan någon större erfarenhet av tidigare Diablospel hade jag väldigt roligt med den här betaversionen och ser fram emot slutreleasen i början på nästa år. Blizzard tar som alltid precis den tid de behöver för att putsa vad de jobbar på till perfektion, och om det finns någon jag tror kan designa om den hårdsmälta Dungeon Crawler-genren för att falla både insatta och nybörjare i smaken är det -- med Diablo III-betan som bevis -- dem."

Offline