Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2011-09-16 15:45

Kajan
Admin
Från: Stockholm
Registrerad: 2011-10-16
Inlägg: 3,652
Hemsida

Auktionshuset patchas in i betan

ah6Idag togs ytterligare ett steg i rätt riktning när Blizzard valde att lägga till auktionshuset för guld i den pågående friends & family-betan av Diablo 3.

Vi har nyligen patchat Friends & Family-betan av Diablo 3 med tillgång till det guldbaserade auktionshuset.

Tänk på att detta endast är det guldbaserade auktionshuset och att det valuta-baserade auktionshuset kan bli tillgängligt för testning vid ett senare tillfälle. 

Samtidigt uppmanar Blizzard sina testare att köpa och sälja prylar för att finslipa systemet inför releasen.

Vi eftersträvar både stabilitet och användbarhet och uppskattar därför er hjälp med att köpa och sälja varor för att driva systemet genom dess olika steg.

Nedan ser vi ett filmklipp som guidar oss genom auktionshusets olika funktioner. Vi får bland annat se hur man söker, köper och lägger upp objekt till försäljning.

Offline