Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2011-10-03 15:26

Kajan
Admin
Från: Stockholm
Registrerad: 2011-10-16
Inlägg: 3,652
Hemsida

Musiken i Diablo 3 – Del 4

kehjistanDen senaste tidens beta-hysteri har gett oss en överflöd på information från den första tredjedelen av den första akten.

För att bryta mönstret blickar vi framåt genom att kliva in i den andra akten där staden Caledum förväntas bli en central del av storyn. Bortom Caledums murar, i Kejistans rike, ligger bland annat Borderlands, ett stort område som likt den andra akten i Diablo 2 mestadels består av öken. Vilka faror som väntar här kan vi bara drömma om.

De tre första delarna i vår serie hittar du här: Del 1 - Del 2 - Del 3

Offline