Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2011-08-09 17:45

Kajan
Admin
Från: Stockholm
Registrerad: 2011-10-16
Inlägg: 3,652
Hemsida

Diablo 3 - som att spela inuti en tavla

Vi fortsätter vår nyhetsrapportering från media-eventet med ytterligare två intervjuer med nyckelpersoner från Blizzards Diaboteam. Förvänta er ingen revolutionerande information utan mest en genomgång av det vi redan känner till.

Först ut har vi Blizzards vice VD, Rob Pardo, som förutom att prata om Diablo 3 avslutar intervjun med att svara undvikande på frågan om Blizzards kommande mmorpg-projekt som för närvarande går under namnet ”Project Titan”.

I nästa intervju får vi stifta närmare bekantskap med Blizzards huvudansvaria tekniska artist som berättar mer om Blizzards målsättning med spelets grafiska utformning. När man spelar Diablo 3 ska det kännas som att man spelar inuti en tidlös tavla, menar Julian Love.

Offline