Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/svenskadiablo.se/public_html/forum/include/parser.php on line 878

#1 2011-06-07 23:34

Kajan
Admin
Från: Stockholm
Registrerad: 2011-10-16
Inlägg: 3,652
Hemsida

Veckans fråga: Ny dator? Nej tack!

fraga33 ev er som röstade i förra veckans fråga tyckte att en uppgradering av datorn inför releasen av Diablo 3 vore på sin plats. Resterande 37 tyckte motsatsen. Vilka av er som har rätt återstår att se när de officiella systemkraven släpps.

[poll id="5"]

I nästa veckas fråga vill vi veta på vilket sätt du kommer att införskaffa din kopia av Diablo 3? Kommer du vara en av dem som köar utklädd till ett monster i en nattöppen spelbutik?

Kanske föredrar du att beställa dina spel via nätet och beklaga dig i internetforum över att posten inte leverat just din box i tid? Eller kommer du att köpa ditt ex i lugn och ro någon gång efter att den värsta release-rushen har lagt sig?

Offline