Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2011-06-04 02:00

Patsch
Medlem
Registrerad: 2012-03-02
Inlägg: 105
BattleTag: Patsch#2932

Diablo podcast #12


Så var det dags för ännu en Diablo podcast. Veckans program handlar om antiklimaxet efter 1miljon facebook-likes. De pratar även om försäljningen av biljetterna till höstens upplaga av Blizzcon.

Slutligen så har "Force" med sidekick, en gäst med sig på denna veckas program, "Phrozen Dragon" från inte mindre än Sverige!

De pratar om Diablo Lore, det vill säga historien bakom händelserna i Diablospelen. Mycket intressant och stämningsfullt inramat med bakgrundsmusik från de tidigare Diablospelen.

Offline