Du är inte inloggad.

Nyhet

Mycket har hänt sedan vår sajt och forumet såg dagens ljus för snart 10 år sedan. Under det gånga decenniet har vi tillsammans med er lyckats skapa 1134 nyhetsinlägg, 65 447 foruminlägg och attrahera 2 842 medlemmar. För detta är vi glada och enormt tacksamma. Det har varit roligt att diskutera och vädra åsikter kring allt som har med Diablo och Blizzard att göra. Men… Att hålla ett forum uppe kräver tid, pengar och teknisk utvecklarvilja. På grund av detta har vi bestämt oss för att stänga ner forumet och flytta till Discord; en plattform bättre lämpad för interaktion mellan communitymedlemmar. Huruvida nedstängningen av forumet blir permanent återstår att se. Själva hemsidan förblir naturligtvis orörd och fortsätter att rapportera om Diablo efter bästa förmåga. Framtiden för Diablo-serien ser onekligen ljus ut. För närvarande befinner sig Diablo 4 och Diablo: Immortal under utveckling samtidigt som det ryktas om en animerad Netflix-serie. Vi hoppas att tillsammans med er bygga upp en lika engagerad community på Discord som vi en gång lyckades åstadkomma på forumet. Må looten vara med er! //Kajan

#1 2011-05-10 01:30

Kajan
Admin
Från: Stockholm
Registrerad: 2011-10-16
Inlägg: 3,652
Hemsida

Diablo 3 betan börjar i sommar

Blizzard/Activisions konferens-samtal är slut för den här gången och vi kan konstatera att informationen som vi väntat på blev ungefär som förväntad.

Den stora nyheten för oss som följer utvecklingen av Diablo 3 är att betan förväntas att börja under det tredje kvartalet (juli, augusti, september) 2011.

Spelet betatestas just nu internt på och ser enligt Mike Morhaime mycket lovande ut. Det ges fortfarande inga garantier för en release 2011. Såhär kommenterar Bashiok utannonseringen i battle.nets forum:

The 3rd quarter reference in the earning’s call today was a calendar quarter, meaning that we’re aiming to launch the Diablo III beta between July 1st and September 30th. Keep in mind that it’s our current goal, and of course that can change as development continues.

Oavsett hur man ser på saken så är åtminstone halva sommaren räddad.

Offline