SvenskaDiablo.se - Officiell Diablo Fansite sedan 1998

Smygtitt på Patch 1.0.5

patchFörutom att Paragonlevels nu är synliga på den officiella profilsidan ämnar Blizzard att ytterligare utöka endgame i Diablo 3. I nästa patch, 1.0.5, kan vi förvänta oss en del förändringar i spelet bortsett från de vanliga buffs och nerfs i karaktärernas skills.

Nytt Event: Infernal Machine, kommer låta din level 60 karaktär att mäta sin styrka mot ”Über” versioner av bossarna i spelet. Konceptet påminner om Ubertristram från Diablo 2 för de utav er som spelade det.

Nytt System: Monster Power, är den andra stora spelförändring Blizzard släpper. Monster Power går ut på att man som spelare ska kunna reglera motståndets styrka enligt hur många spelare de ska anpassa sig för. Det vill säga, i teorin, att man kan spela ensam i ett spel där monsterna har styrkan som motsvarar ett fullt party. Rimligtvis betyder detta också att man själv får ta del utav en större Experience belöning!

We’ll have articles in the coming days providing all the details on the upcoming patch, but we wanted to give you a sneak peek at what major features to expect.

Defensive Skill Changes
In our eternal quest to promote build diversity; we’ll be making changes to defensive skills across the board while simultaneously reducing incoming damage. The net result is a survivability buff for players, and an increase in build options as defensive abilities become less “mandatory.”

New Event: Infernal Machine
The Infernal Machine is a device that will allow level-60 players to battle “uber” versions of some of Sanctuary’s most nefarious bosses. While the rewards for defeating these bosses will be great, some assembly is required.

New System: Monster Power
Similar to the “Players 8” command in Diablo II, the Monster Power system is designed to give players more control over how challenging enemies are in each difficulty.

This and more is coming in Patch 1.0.5! Stay tuned for all the gory details.