SvenskaDiablo.se - Officiell Diablo Fansite sedan 1998

Diablo 2 – Ladder reset för säsong 9

forumkollVill du ha något att sysselsätta dig med i väntan på betan och på releasen av Diablo 3? Då föreslår vi att du dammar av dina gamla Diablo 2-skivor och provar lyckan i den nionde ladder-säsongen. Den 25:e oktober nollställer Blizzard ekonomin och omvandlar alla ladder-karaktärer till vanliga karaktärer. Först till lvl 99 vinner!

We will be resetting the Diablo II ladder the morning of October 25.

We anticipate all Diablo II realms to be down for approximately six hours during the reset. More specific information on realm availability on the day of the reset will be posted in the Battle.net Status forum. When the ladder is reset all existing ladder characters will be converted to non-ladder. All characters and items being converted to non-ladder will remain intact, but once converted these characters will no longer have access to ladder content such as creating ladder-only rune words. For more information on ladder characters please visit the Arreat Summit Realm Character Types page.