SvenskaDiablo.se - Officiell Diablo Fansite sedan 1998

Nya krav för att komma med i betan!

Är du intresserad av att delta i Diablo 3-betan? I så fall måste du logga in på battle.net och köra den nya opt-in klienten för att scanna av ditt system och skicka uppgifterna till Blizzard. Det spelar ingen roll om du har gjort det tidigare eller inte. Klienten är ny och proceduren måste göras om om du vill ha en rättvis chans att komma med i betan. Såhär skriver Blizzard om saken på sitt forum:

The beta test approaches! We’ve just updated our System Check program and would like everyone to update their Battle.net Beta Profile information by running the new one. You should do this regardless of whether there have been hardware changes made to your system. 

You can run the new System Check by visiting the Beta Profile settings of your Battle.net account: https://www.battle.net/account/management/beta-profile.html

Ni som får upp felmeddelandet att filen kunde inte hittas / filen gick inte att hitta ska göra följande:

  1. Byt språk på battle.net till exempelvis tyska
  2. Länken till språkbytet hittas allra längst ner till höger på sidan
  3. Logga ut från battle.net
  4. Logga in igen och byt tillbaka språket till engelska
  5. Ladda ner opt-in klienten och håll tummarna för en plats i betan!