SvenskaDiablo.se - Officiell Diablo Fansite sedan 1998

Historien bakom diabloii.nu och svenskadiablo.se

Äventyret började sent på 90-talet då Shinee och Roboth bestämde sig för att skapa en webbsida tillägnad sitt absoluta favoritspel, Diablo.

Lagom till releasen av uppföljaren (Diablo 2) blev hemsidan färdig och resulterade i den numera kultförklarade www.diabloii.nu. Det hårda arbetet uppskattades av fansen och uppmärksammades så småningom också av Aftonbladet.

Allt eftersom åren gick började Blizzards nya flaggskepp, World of Warcraft, hägra i horisonten. Shinee bestämde sig för att skapa en WoW-orienterad systersida och vi välkomnade www.warcraft.nu till familjen.

Allt flöt på som vanligt tills en dag då våra databaser kraschade och ingen av sidorna gick att rädda. Nederlaget var ett faktum och sidorna gick i graven.

Efter många års frånvaro har det blivit dags att återuppstå från graven och föra Diablo-arvet vidare. Vår ambition är att tillsammans med er ännu en gång bli Sveriges mest uppskattade Diablo-sida.

Här nedan kan du läsa om vilka vi är och vilka ansvarsområden vi har på sajten. Skicka oss ett mail om du har ytterligare frågor eller synpunkter.