Du är inte inloggad.

#1 2016-01-06 21:27

Shinee
Hedersmedlem
Registrerad: 2011-10-25
Inlägg: 320
BattleTag: Shinee#2964

Static Charge Monken är död :( ... vad kommer sen?

Ja, Static Charge Monken var den absolut roligaste speccen av alla klasser jag spelat i D3 någonsin. Men onsdagen den 13e Januari kommer den vara historia. Så vitt jag vet, för första gången efter en seasson Blizzard har dödat en specc, det till fotknölarna. Sen har man fortsatt sparka på den döda hunden sad  Det mesta av den gear man samlat ihop åker rakt ner i soporna. Har det tidigare hänt någonsin efter en seasson ?

Men vad kommer nu för Monken? Nån som har koll? Eller ska man skifta fullständigt till Black Desert?

Offline

#2 2016-01-07 01:23

Spajjk
Moderator
Från: Katrineholm
Registrerad: 2014-05-04
Inlägg: 544
BattleTag: Spajjk#1838

Re: Static Charge Monken är död :( ... vad kommer sen?

Många builds dör efter 1 season, de som lever kvar efter den patchen som varit är Zdps barb. Just pga av Harpoon som greppar tag och drar ihop mobs, men även Ignore Pain som gör en immun till CC och tar 50% mindre skada under en tid. Själv tycker jag att builds dör inte, dom ersätts. En build är vad du gör utav den. Fungerar den ? Absolut, toppar man leaderboards med den? Kanske inte smile

Av vad jag sett i 2.4 så såg jag folk spela med ny designade Innas set. Massa kloner som springer efter en. Sen har Sunwuko set också fått en liten rework som går att testa runt med. Såg även nått med Wave of light också.

Jag är inte jätte inne på Monk och deras builds men men. Jag tycker du ska fortsätta din Diablo karriär ett tag till, finns mycket gott och blandat i 2.4 patchen smile

Offline

#3 2016-01-07 14:05

Zantor
Medlem
Från: Skåne
Registrerad: 2013-04-07
Inlägg: 1,226
BattleTag: ZantorSwed#2307

Re: Static Charge Monken är död :( ... vad kommer sen?

Känner igen det där Shinee..som bäst har jag lyckats med Dh builds och WD builds....och efter en säsong har de fått gå ner ett par T-nivåer, G-rift nivåer. Vilket så klart känns lite bittert.

Men man vet vad man går in i när man spelar season....det är en säsong sen är det över...och man kan se fram emot en ny säsong med massa nya builds:-) Hoppas att de gör ring setet "non acient" till ett bra alternativ. Tror att det kan locka fram många roliga builds oberoende på vilken karaktär de spelar.

Oavset så sluta inte med Diablo!!

Offline